Animalele de companie

Animalele noastre de companie sunt membri valoroși și iubiți ai familiilor noastre. La Snapstudio recunoaștem acest lucru și ne place să implicăm câinele de familie în fotografiile noastre de familie, precum să și creăm portrete frumoase pentru animalele de companie în timpul ședințelor.

O sa  lucrăm împreună cu dvs. pentru a face o selecție de fotografii care să aducă cu adevărat personalitatea animalului dvs. de companie, dar ați putea dori, de asemenea, să aduceți câteva elemente de recuzită, cum ar fi o jucărie preferată sau un pat. De asemenea, nu uitați să împachetați câteva gustări pentru a le convinge să se joace împreună.

Unii clienți pot fi îngrijorați de faptul că luminile de studio luminoase și blițurile de studio vor speria animalele de companie, dar animalele se obișnuiesc rapid și nu se deranjează deloc – uneori găsim că sunt mai relaxați decât proprietarii lor!

Capturați-vă animalele iubite în prim-plan și amintiți-vă de ele pentru totdeauna prin aducerea lor la experiența dvs. fotografică de familie.

600,00 lei 450,00 lei Add to cart

Nou născut
outdoor
familie